Ondernemers bedankt, jullie hebben je nek uitgestoken voor ons!
Uitgegeven op 03-08-2020 om 01:47  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Je kunt er lang of breed over praten, maar er was een Kermis. Henk-Jan Jonker, bedankt voor je inzet samen met je collega's die de handschoen hebben opgepakt om de Wieringer Kermis doorgang te laten vinden. Hulde aan de Horeca die er ondanks de beperkingen een prachtig weekend van gemaakt hebben. Het ging, ietsje anders, maar wel door en het was gezellig! De Wieringers zijn jullie dankbaar. Ook een pluim voor de gemeente Hollands Kroon, mede door de inzet van de gemeente kunnen een aantal Kermissen gevierd worden.


Kermis hoort erbij, Wieringers Willen Wel!

De gemeente kwam geregeld langs om te controleren, geen wanklank gehoord, het ging prima zo. Liever met driehonderd man naar de Kermis dan met vierhonderd man in een Jumbo Jet. Iedereen hield zich hier aan de regels, zo kan het ook.


Herman maakte deze foto's, blijde gezichten. Je moet er toch niet aan denken dat de Kermis niet doorgaat? Maandag is De Kasteleen en de Kermis nog open voor de 'Laatste Deun'. Laten wij met z'n allen hopen dat het volgend jaar weer het oude normaal is. Maar dit jaar pakken ze ons niet af, het was mooi, gezellig, goed geregeld en het ging door!

Vul de 'Poll' in...
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Herman Post - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...