Onderzoeksresultaten toekomst agrarische sector
Uitgegeven op 10-07-2020 om 14:26  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De afgelopen weken heeft de Amsterdam Green Campus een onderzoek uitgevoerd naar de agrarische sector in Hollands Kroon. Samen met LTO Noord Hollands Kroon heeft de gemeente hier opdracht voor gegeven. Op basis van interviews en een enquête is uitgezocht wat de agrarische sector nodig heeft voor de toekomst, en hoeveel ruimte daarvoor nodig is. Ruim 200 agrarisch ondernemers hebben de enquête ingevuld, waarmee een goed beeld is gevormd hoe de sector er in de gemeente voor staat, en wat er voor nodig is om een goede toekomst tegemoet te gaan.

Uitkomsten
Belangrijkste uitkomst is dat in Hollands Kroon een professionele innovatieve productiesector is. En dat de omstandigheden in dit gebied zeer gunstig zijn voor de agrarische sector. De opgave voor de komende jaren is de samenwerking op te zoeken, zowel binnen de sector als met de overheid om meer kennisontwikkeling te bevorderen om uiteindelijk te bereiken dat we tot de meest innovatieve agrarische sector van Nederland behoren. U vindt het onderzoeksrapport op www.hollandskroon.nl.In september verder in gesprek met agrarische sector
Vanuit de gemeente en LTO Noord Hollands Kroon gaan we graag verder in gesprek met de ondernemers om te bespreken hoe we hier invulling aan kunnen geven. Eind augustus versturen we hiervoor een open uitnodiging naar alle agrarisch ondernemers. Hoe we dit organiseren is mede afhankelijk van de mogelijkheden die we op dat moment hebben vanuit de maatregelen rondom het coronavirus.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Ansichtkaart Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...