Collectanten gezocht
Uitgegeven op 06-07-2020 om 17:45  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het Nationaal MS Fonds hard op zoek naar collectanten voor de landelijke huis-aan-huiscollecte van 16 t/m 21 november. Help jij in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?

Help jij mee? Het coronavirus heeft grote impact, ook op het Nationaal MS Fonds. Door de maatregelen zijn fondsenwervende evenementen uitgesteld of afgelast. Hierdoor loopt het fonds inkomsten mis. MS staat helaas niet stil. Onderzoek naar MS en de strijd tegen MS moet doorgaan.

Word collectant en haal geld op voor onderzoek naar MS. Collecteren is niet moeilijk en kost maar twee uur van je tijd. En het is nog leuk ook.
Meer informatie of aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl.

MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Het is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Doordat er iets mis is in het afweersysteem, wordt de laag om de zenuwen aangevallen en beschadigd. Hierdoor komen signalen van en naar de hersenen niet (goed) door, waardoor verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden. In Nederland hebben 17.000 mensen MS en elk jaar komen hier zo'n 1.000 mensen bij. De eerste symptomen treden meestal op tussen het 20e en 40e levensjaar.

Onderzoek hard nodig
Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Onderzoek is daarom hard nodig. Nationaal MS Fonds investeert de opbrengst uit de MS collecte in innovatieve onderzoeken naar MS.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Aspiration 5drs
€ 9.350,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Duke Wille - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...