Groene energie in Hollands Kroon
Uitgegeven op 04-06-2020 om 07:20  |  link  |  bewaar  |  print

Denkt u weer met ons mee?

HOLLANDS KROON - Vorige maand heeft de gemeente u gevraagd om mee te denken over de mogelijkheden om groene energie op te wekken in Hollands Kroon. Hartelijk dank voor de input op het Denkmee-platform! Uit de reacties blijkt dat zonnepanelen op daken de voorkeur hebben en dat er mogelijkheden zijn als het gaat om zon langs infrastructuur.

De lokale en regionale informatie is vertaald in zoekgebieden. Deze zijn te vinden in het concept van de Regionale Energiestrategie Noord-Holland Noord.
Via het platform hoort de gemeente graag wat u vindt van het concept. Deze informatie wordt eind augustus gebundeld en aangeboden aan de gemeenteraad.Regionale Energiestrategie
In het Klimaatakkoord is afgesproken dat elke regio in Nederland een Regionale Energiestrategie (RES) opstelt. Hierin nemen we op hoe en waar we duurzame energie opwekken, met de blik gericht op 2030. Hollands Kroon is onderdeel van de RES Noord-Holland Noord. Het voorlopige concept is nu te vinden op energieregionhn.nl. Vanaf pagina 67 gaat het specifiek over de Kop van Noord-Holland en Hollands Kroon.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaartje wielerbaan hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...