Verboden om op handbalvelden te sporten
Uitgegeven op 19-05-2020 om 07:43  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ingezonden brief namens de handbalvereniging.

Buitenvelden handbalvereniging Tonegido

De buiten handbalvelden van HV Tonegido zijn alleen te gebruiken voor leden van Tonegido voor trainingen en handbalwedstrijden.

Voor alle andere doeleinden zoals voetbal, rolschaatsen, skateboarden en andere activiteiten is het betreden van de handbalvelden verboden.

Wij zijn genoodzaakt om dit in te voeren omdat onze velden de afgelopen perioden ernstig zijn beschadigd. Wij hebben vorig jaar voor een fiks bedrag en na jaren sparen ons handbalveld opgeknapt en voorzien van een nieuwe speciale betonlaag. Door boardingvoetbal zien wij o.a onze reclameborden, netten en ballenvangers sneuvelen. Door het rolschaatsen en skateboarden zijn de bescherming laag en de lijnen op het nieuwe veld ernstig beschadigd. Ook worden er ‘spullen’ vergeten in onze dugouts. Daar vinden wij regelmatig lege flesjes, blikjes en sigarettenpeuken. Wij hebben dan ook besloten om cameratoezicht te plaatsen op het veld. Overtreders worden aangesproken op hun gedrag en de kosten van vernielingen worden op hen verhaald.

Namens Tonegido,
Gert-Jan Poortman, voorzitter
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
WR 224 De Vrouwe Tea - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...