Viking Reclame in Hippolytushoef groeit!
Uitgegeven op 06-04-2020 om 11:57  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Maandag 6 april komt Mart Wigbout het team versterken. Met zijn ervaring bij inmiddels meerdere reclamebedrijven zal hij gelijk een waardevolle aanwinst zijn voor het bedrijf. Vele zullen weten dat het de zoon is van Richard. Beide zijn opgegroeid in en met het reclamevak.


Mart en Richard Wigbout

Richard: 'Wij zijn blij met zijn komst omdat dit ervoor zorgt dat Viking Reclame blijft groeien als jong en dynamisch bedrijf waar klanten nog persoonlijk en snel worden geholpen.'

Wij stellen Mart graag even aan u voor:

Mart is geboren in 1998 en woont zijn hele leven al op Wieringen. Na de lagere school en het VMBO is Mart de koksopleiding gaan doen. Al snel kwam hij er achter dat dit niet zijn roeping was. Inschrijven op de opleiding tot Signmaker in Heerhugowaard was de volgende stap. Hier leerde hij de basis van het vak. Stage bij meerdere reclamebedrijven zorgde ervoor dat hij zich thuis begon te voelen in de reclame.

Na zijn opleiding is Mart fulltime aan het werk gegaan bij Highlights in Winkel. Hier heeft hij een aantal jaren gewerkt maar was toe aan een andere uitdaging. Omdat hij zijn vader af en toe eens ondersteunde met werkzaamheden was de overstap naar Viking Reclame snel gemaakt.

Wat veranderd er?
Richard is en blijft het aanspreekpunt voor alle contacten. Mart zal voor een belangrijk deel verantwoordelijk zijn voor de productie. Richard en Mart als duo zullen elkaar aanvullen en versterken waardoor de kwaliteit en de productie doorlooptijd van het werk nog meer aansluit op de wensen van de klant.

Team Viking Reclame.nl
Richard en Mart Wigbout
Hippolytushoef info@vikingreclame.nl
De Wieken 40 06-46205565
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lutje jaren 50 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...