Iedereen blijft in ieder geval nog vier weken thuis, je hoeft je niet te vervelen
Uitgegeven op 02-04-2020 om 03:01  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Geen sport, geen raadsvergaderingen, het is stil op straat. Gelukkig zijn er daarom ook geen ongelukken enzo, dus er is eigenlijk weinig nieuws te melden. Oké, buiten alle belangrijke informatie rondom de crisis dus.

Mooie kans om je verhaal te kunnen doen. Je moet je toch enigszins vermaken op de één of andere manier om de zinnen te kunnen verzetten. Stuur uw verhaal met foto daarom op en maak kans op iets lekkers. Wij geven zelf het eerste voorzetje.Henk-Jan/redactie: "Al die acties op Facebook tijdens het thuiszitten. Je moest er bijvoorbeeld iets van een fiets opzetten. Bij deze, mijn fiets... O ja, in mijn tas een langspeelplaat, voor de jeugdige lezers, dat was net zoiets als vroeger een cd, alleen was deze genderneutraal, kon je op twee kanten bespelen. Was om mee te zingen bij Lange Meester in de klas. (Lange was de vader van Meester...)

Het verhaal en de fiets.... Mijn vader had deze fiets opgeknapt en keurig netjes wit geschilderd. Ik vol trots de fiets bij oom Piet in de smederij getoond.
Oom Piet: "Ik hew nag wat ressies gekleurde vurruf, ken je 'm mooi mee versiere…!"
Iedereen vond dit leuk behalve Rikus.

Nog iets, oom Piet (of Gerard) had er wel 'licht op gezet', dit moest van oma (tante) Trijn en tante Bet, toen mocht je nog met een jaar of acht in het donker zelf over straat fietsen...…"


Stuur hier jouw reactie...
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wielrenners doen Wieringen aan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...