Sterke stijging nieuwe krantenabonnees
Uitgegeven op 01-04-2020 om 12:30  |  link  |  bewaar  |  print

Sinds in Nederland maatregelen zijn afgekondigd rond de coronacrisis, hebben meer mensen besloten een abonnement op de krant te nemen. Dat blijkt uit een analyse van www.krantaanbiedingen.nl.

De website werft nieuwe abonnees voor vrijwel alle landelijke en regionale kranten. "Het aantal verkochte abonnementen via ons platform is verdrievoudigd", aldus oprichter Paul Jansen.

Krantaanbiedingen.nl is een van oudste en grootste abonnementensites van Nederland. Sinds 2004 werft de website via internet nieuwe abonnees voor vrijwel alle landelijke en regionale dagbladen in Nederland. Krantaanbiedingen werkt onafhankelijk en is niet verbonden aan een uitgever.

Krantaanbiedingen.nl wil graag een bijdrage leveren in deze onzekere tijd. De website doneert per verkocht abonnement 5 euro aan het goede doel. Voor nu is dat alleen het Rode Kruis, maar dit zal worden uitgebreid naar twee of drie goede doelen. Andere initiatieven kunnen zich melden via de site. Krantaanbiedingen.nl gaat door met de actie tot 1 juni, of langer als de maatregelen verlengd worden.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dichtkunst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...