Soeperhelden Actie
Uitgegeven op 24-03-2020 om 21:45  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Soeperhelden Actie van Bruisend is ook deze week weer in volle gang! Haal GRATIS een bakje soep op bij Bruisend en geef het aan een hulpverlener, onderwijzer, opa of oma, oppas, supermarktmedewerker, arts, zorgbehoevende of een andere SoeperHELD. Uiteraard met het door ons ontworpen ansichtkaartje waarop je een lieve boodschap kunt schrijven voor jouw soeperheld.

Hoe werkt het?

Bruisend maakt soep van producten die wij niet meer kunnen gebruiken ivm het moeten sluiten van onze deuren tot ten minste 6 april. Weggooien is zonde dus wij delen uit (uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM!).

Je kunt een gekoeld bakje soep (0,4L) ophalen op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur.
Wij hebben buiten een kraampje zodat we niet binnen hoeven te staan en dus niet fysiek met elkaar in contact hoeven komen. Houd afstand van elkaar en blijf niet hangen. Zo kunnen we snel werken en zoveel mogelijk soep uitdelen. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Mocht je al eerder soep hebben opgehaald of wil je juist voor meerdere mensen soepen halen, schroom niet en kom vooral halen!

Als je wilt kun je ter plaatse een vrijwillige donatie doen, neem hiervoor gepast geld mee. Zo hebben de donaties van afgelopen week (heel veel dank daarvoor!) het mede mogelijk gemaakt dat wij producten hebben kunnen aanschaffen om tezamen met de verdere voorraad van Bruisend en enkele giften van lokale ondernemers, nieuwe soepen te maken om weer GRATIS weg te geven.

Als dit alles voorbij is, hopen wij jullie gauw weer te mogen ontvangen in ons fijne restaurant aan de Voorstraat 1a in Den Oever.
Blijf gezond, zorg voor elkaar en wees lief voor elkaar!
Veel liefs, Hendrik en Michèle
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Burgemeester Schellinger en 350 jaar De Jordaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...