Wieringer vissers deelden vis uit in Amsterdam in gezamenlijke actie boeren en vissers
Uitgegeven op 13-12-2019 om 16:27  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTERDAM - Met een flinke afvaardiging was de Wieringer vissersvloot actief betrokken bij het protest op de Dam in Amsterdam. De actie was georganiseerd door de boeren die al wekenlang aandacht vragen voor hun problemen.


De delegatie afkomstig van Wieringen.

Met dank aan Bert Mulder voor de informatie, WR 18 en het Wieringer Visbakteam maakten reclame voor onze mooie produkten vanaf de parel, deze actie werd supergoed ontvangen in de grote stad!
Bert Mulder reisde inclusief zijn visrookvat mee naar de hoofdstad en maakte voor Wieringernieuws deze foto's. Dit keer geen opstoppingen ontstaan door tractoren, maar nu voor marktkramen met lekkernijen. Boeren deelden hun produkten van het land. Wieringers en vissers uit andere plaatsen trakteerden op al wat de zee ons duurzaam biedt. Voor deze actie mochten er twintig tractoren de Dam op rijden. Deze actie werd sympathiek ontvangen door de bewoners, toeristen en forenzen. Volgens Bert genoot iedereen van al het lekkers.De volgende video is naar de redactie gestuurd door visser Jeroen Klein:

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Sport 5drs inclusief afleverkosten
€ 4.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort inclusief afleverkosten
€ 6.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cees Lont Vet - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...