Laatste kaarten kerstnacht te verkrijgen
Uitgegeven op 13-12-2019 om 16:00  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - De jaarlijkse Kerstnachtvieringen in Oosterland zijn bijna uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten beschikbaar voor de tweede viering op dinsdag 24 december om 22.00 uur.


Foto: Remco Zwart/Zoomfactory.nl

Kerstavond staat in Oosterland in het teken van het oude verhaal over de geboorte van het Kind, dat verweven raakt en blijkt met verhalen uit de geschiedenis van de kerk en levensverhalen. Ook deze avond klinkt in Oosterland een verhaal voor iedereen - jong of oud, met een religieuze achtergrond of juist niet.

Een avond vol symboliek, die uitnodigt stil te staan bij de vraag in hoeverre het goede nieuws van kerst verweven is met het eigen leven. "Ga zitten in de kerkbank, waar tussen licht en donker woorden klinken, muziek je hart beroert en beelden je een ander perspectief geven", zo klinkt de uitnodiging.

De twee vieringen worden muzikaal omlijst met muziek gezongen door het Michaëlskoor. Het koor wordt ondersteund door een barokorkest onder leiding van Marco Mosk. Organist van het befaamde Teschemacherorgel is Jan Dekker. Op het programma staan oude én nieuwe kerstliederen, waaronder Anglicaanse kerstmuziek. Toegangskaarten kosten €7,50. De laatste kaarten zijn te verkrijgen via www.zininoosterland.nl.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerlanderkerk gezien vanaf De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...