Stormloop op kaarten Kerstnacht Oosterland
Uitgegeven op 03-12-2019 om 09:40  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Afgelopen dagen is een stormloop op de kaarten voor de eerste Kerstnachtviering in Oosterland ontstaan. Er zijn nog wel wat kaarten beschikbaar voor de tweede viering op dinsdag 24 december. Die kaarten voor de viering zijn sinds vandaag beschikbaar via www.zininoosterland.nl.

Op kerstavond staat de viering in het teken van het oude verhaal over de geboorte van het Kind, dat verweven raakt en blijkt met verhalen uit de geschiedenis van de kerk en levensverhalen. Een avond vol symboliek, die uitnodigt stil te staan bij de vraag in hoeverre het goede nieuws van kerst verweven is met je eigen leven. Ga zitten in de kerkbank, waar tussen licht en donker woorden klinken, muziek je hart beroert en beelden je een ander perspectief geven.

Luister, kijk, zing mee en ga hopelijk geraakt weer naar huis om kerst te vieren. Een viering met koor en orkest o.l.v Marco Mosk, met oude kerstliederen en spiksplinternieuwe en prachtige Engelse kerstmuziek. Toegangskaarten kosten €7,50.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kopgroep 100 km. Ned.  kampioenschappen  Amstelmeer 1985 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...