Beauty doet zijn naam eer aan
Uitgegeven op 02-12-2019 om 17:28  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Beauty, hij doet zijn naam eer aan, want een beauty is het. Prachtig grijs met een beetje wit, een gecastreerde kater met geboortedatum: 22-05-2012. De katten, het waren er oorspronkelijk twee, zijn in het asiel gekomen vanwege persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. De grootste zorg lag bij Blacky, hij was al een keer behandeld bij de dierenarts maar bleef kwijlen. In het asiel moest de dierenarts een trieste conclusie trekken dat het echt serieus foute boel was en dat het katje niet zo verder kon leven (tumor in de kaak). Vanaf dat moment is Beauty alleen...

Ooit zijn de katjes als kitten in huis gekomen, ziek, verwaarloosd. Na een intensieve verzorging uitgegroeid naar grote gezonde katers en gelukkig in hun huiselijke situatie. Wel altijd schuw gebleven door de minder goede start in het leven waardoor een bezoekje aan de dierenarts een tactische operatie is. Even in een mandje doen is een dingetje, gelukkig hebben wij in het asiel wel wat ervaring met de iets meer ingewikkelde kat. Direct contact met mensen vindt Beauty nog erg spannend en hij straalt uit dat hij je leuker vindt op een afstandje. Geeft niet, met tijd en geduld gaat het straks wel beter.Inmiddels heeft hij het hokjesverblijf mogen verlaten en is hij aan het wennen in de open kattenkamer. Naar verwachting zal hij zich een beetje gaan verstoppen tot hij zeker weet dat we niets van hem eisen wat hij nog niet aankan om vandaar stapjes de goede richting te maken. Gewend om naar buiten te gaan maar meestal gewoon in de tuin te vinden. Andere katten zijn naar verwachting geen probleem, geen honden en/of kinderen gewend.
Heeft u een ruim thuis? Niet perse letterlijk, wel in de betekenis dat Beauty mag zijn wie hij is en vandaar mag groeien tot wat hij kan worden? Kom kennismaken; u bent welkom, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Johan de Boer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...