De Harmonie Open!?
Uitgegeven op 29-11-2019 om 14:12  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ingezonden bericht.

'Ja, als het aan ons ligt wel!'

Bijna een jaar geleden is het plan geboren om in de Harmonie een dorpsontmoetingspunt te realiseren waar ‘ontmoeten’ en ‘doen’ voorop staat voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Het verbinden en gebruik maken van bestaande voorzieningen is uitgangspunt.

Nu zijn we op het punt dat we uw steun en inbreng nodig hebben, dit plan kan alleen doorgaan als dit gedragen wordt door de inwoners van Wieringen. Om deze draagkracht en uw ideeën te inventariseren, hebben we een enquête opgesteld.

U bent van harte welkom om met ons mee te denken over een multifunctionele invulling van de Harmonie. Vul de enquête in en laat horen wat u voor de Harmonie kunt betekenen! Wij zijn op zoek naar mooie ideeën en invullingen voor de diverse ruimten in de Harmonie, vrijwilligers voor de diverse activiteiten, huurders voor de beschikbare ruimten, investeerders en sponsors om wensen te vervullen etc.

Als uit deze enquête blijkt dat er onder de inwoners van Wieringen voldoende draagkracht is, kunnen we verder gaan met het uitvoeren van de plannen.
De enquête kan online ingevuld worden op Wieringernieuws.


KLIK HIER om de enquête in te vullen.


Voor een papieren versie of aanvullende informatie neemt u contact op via: deharmonieuw@gmail.com of telefonisch bij Maaike Tijsen, 06- 1451 1321 .

Namens de projectgroep Harmonieuw:
Maaike Tijsen
Joost Ooms
Mariska de Kleine
Nienke Westra
Maarten Poortman

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zwaard - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...