Kerstactiviteiten bij Wieringer Vrouwen
Uitgegeven op 27-11-2019 om 20:46  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - In december heeft vereniging 'Wieringer Vrouwen' diverse activiteiten op het programma staan.

De aftrap is op dinsdag 10 december met een kerstviering in de Hippolytuskerk met het gospel- en popkoor 'Singing Surrender' uit Schagen. Dit koor heeft net haar 35-jarig bestaan gevierd en heeft deze avond een mooi gevarieerd Kerstrepertoire samengesteld. Het koor staat onder leiding van dirigent Olaf van Rijn. De muzikale begeleiding is in handen van pianist Frank Visser en drummer Willem Kuilman.

Twee dagen later maken leden onder leiding van Jetty Bak en Lea Jongbloed een kerststuk in het Dorpshuis in Hippolytushoef. Het is weer een verrassing wat de dames hebben bedacht om te maken.
Op woensdag 18 december verzorgt de vereniging een kerstbrunch voor de oudere leden. De tafels zullen weer helemaal in kerstsfeer gedekt zijn en de dames worden lekker verwennd met hapjes en drankjes. Dit alles in het vertrouwde dorpshuis, waar de kerstboom mooi opgetuigd is door de vrijwilligers van het dorpshuis.
Denkt u nu, dat spreekt me ook aan? Kijk dan op www.wieringervrouwen.nl of neem vrijblijvend contact op met een van de bestuursleden.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vlaggetjesdag 1961 met aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...