Superbike-week bij MotoPort
Uitgegeven op 30-08-2006 om 20:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op de 1e zondag van September vinden op het TT Circuit in Assen traditiegetrouw de motorraces in de strijd om het WK Superbike plaats. Hieraan heeft MotoPort Hippolytushoef voor de sportieve motorrijder nog een week van motorplezier vast geplakt. Van dinsdag 4 tot en met zaterdag 9 september staat MotoPort Hippolytushoef namelijk in het teken van deze snelle jongens.

De gehele week kan er volop worden proefgereden op de diverse supersportmotorfi etsen. Van Honda staan de CBR125 Repsol, de CBR600RR en de CBR1000RR klaar. Van Ducati de 749 Biposto en ook kan er worden gereden op de klassiek uitgevoerde Sport 1000. Uitsluitend deze week valt de wel heel bijzondere Paul Smart Sports Classic van Ducati in de showroom van MotoPort Hippolytushoef te bewonderen. Gedurende de hele week vindt er een grote uitverkoop van zomer- en regenkleding plaats.

Ook is er een ruim assortiment van overige kleding en helmen tegen wel zeer aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Bovendien wordt deze week 15 % korting gegeven op alle Laser uitlaatsystemen. De zaterdag vormt het hoogtepunt van de Superbike Week. Met op veler verzoek Ruud Fredriks, die met zijn Tovami Vermogenstestbank vanaf 10.00 uur aanwezig zal zijn. Belangstellenden die het vermogen van hun motorfi ets willen laten testen kunnen zich opgeven bij Thijs in de werkplaats, telefoonnummer 0227-591639.

Verder is Johan Pluister van JP Art aanwezig. Na zijn zeer succesvolle bodypaint demonstratie tijdens de voorjaarsshow zal hij nu met diverse litho´s van onder meer Rossi en diverse Formule 1 coureurs aanwezig zijn.

Er is dus weer van alles te beleven bij MotoPort Hippolytushoef. MotoPort Hippolytushoef is offi cieel dealer van Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki en Kawasaki. MotoPort Hippolytushoef is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...