Start Buurtcirkel Hollands Kroon
Uitgegeven op 12-11-2019 om 16:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - De Buurtcirkel Hollands Kroon start op maandag 18 november. De Buurtcirkel komt op maandagmiddag bijeen van 14:00 tot 15:30 uur in de locatie van de Wooncompagnie aan de Sternstraat 1a.

De Buurtcirkel bestaat uit maximaal 12 mensen. Er is nog voldoende plaats voor nieuwe deelnemers! Voor informatie zie www.Buurtcirkel.nl. Is meedoen aan de Buurtcirkel iets voor jou, wil je meer informatie of wil je je aanmelden als vrijwilliger, neem dan contact op met: Caroline de Vries, op nummer 0224 273140 of per mail c.devries@wonenpluswelzijn.nl.Lijkt het je leuk om wat te doen met en voor anderen?! Wellicht is de Buurcirkel iets voor jou! Een Buurtcirkel wordt opgezet voor mensen die uit zichzelf niet zo makkelijk contact leggen en daardoor kans lopen op eenzaamheid. De Buurtcirkel helpt een sociaal netwerk op te bouwen en stimuleert mensen elkaar beter te leren kennen. Om leuke dingen te ondernemen, maar ook om iets voor elkaar te kunnen betekenen.
Samen met de andere deelnemers vorm je niet alleen met elkaar een netwerk, maar kun je ook aansluiten bij bestaande (wijk)activiteiten. Zo kun je ook weer andere mensen leren kennen.

De Buurtcirkel is overgewaaid uit Engeland en in Nederland zijn er inmiddels meerdere Buurtcirkels. In Noord-Holland is de Buurtcirkel door Wonen Plus Welzijn opgezet in samenwerking met gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnspartijen en de landelijke Buurtcirkel. Wonen Plus Welzijn ondersteunt de Buurtcirkel met een coach en vrijwilliger(s). Er zijn buurtcirkels gestart op Texel, in Den Helder en Schagen.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Dynamic inclusief afleverkosten
€ 5.445,-

Toyota Auris TS Hybrid executive inklusief afleverkosten16
€ 16.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Henk Cornelissen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...