Rollatorgym bij Advendo
Uitgegeven op 08-11-2019 om 11:55  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Je denkt het snel, wanneer je een rollator gebruikt bij je dagelijkse bewegingen, dan zit sporten er toch niet meer in? Niets is minder waar, dat bewijst Klazien Bakker wekelijks tijdens de lessen Rollatorgym. Vanuit gymvereniging Advendo worden deze lessen wekelijks georganiseerd in de Cultuurschuur. Voor ieder niveau, voor ieder zijn doelstelling, is er een passende les te vinden bij Advendo. Plezier hebben in bewegen staat voorop. De rollatorgym is hier een prachtig voorbeeld van.

"Bewegen is erg belangrijk, vooral als je ouder wordt", aldus Klazien Bakker. "Wanneer je niets aan sport doet verlies je vanaf je 30e 1% per jaar aan spierkracht. Op deze manier heb je op de leeftijd van 80 jaar nog maar de helft van je spierkracht over. Daarom is het heel belangrijk te blijven bewegen."Tijdens de lessen wordt met de deelnemers gekeken naar een juiste houding achter de rollator en worden deelnemers uitgedaagd om allerlei oefeningen te doen, natuurlijk binnen de eigen mogelijkheden! Na afloop van de lessen wordt er koffie gedronken, want niet alleen het sportieve element is belangrijk, zeker ook de sociale contacten maken deze lessen zo leuk!

De lessen zijn elke woensdagmiddag van 14:.00-15:00 in de Cultuurschuur, Loggersplein1 in Wieringerwerf. De lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen met een rollator. Kosten zijn € 3,00 per les. Meer informatie, ook over een eventuele bijdrage in de kosten, is te vinden via www.advendo-gym.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Te koop VW Scirocco 1.4 TSI Highline Plus
€ 9.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Crazy Eef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...