Zaak & Vrouw organiseert bijeenkomst met cultureel tintje op 27 november
Uitgegeven op 07-11-2019 om 11:07  |  link  |  bewaar  |  print

Uniek kijkje achter de schermen bij Theater De Kampanje

DEN HELDER - Op woensdag 27 november organiseert netwerk Zaak & Vrouw weer een open bijeenkomst voor alle ondernemende vrouwen uit de regio. Je hoeft dus geen lid te zijn om deze avond bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in Restaurant Stoom en Theater De Kampanje in Den Helder en start om 17.00 uur.




Meteen om 17.00 heet bestuurslid en gastvrouw van de avond Wendy Houdijk iedereen welkom met een eerste gang van het walking dinner, dat vervolgens tot een kijkje achter de schermen van De Kampanje leidt, van de keuken tot de kleedkamers. Uiteindelijk komt iedereen weer samen in het kantoor, waar het dessert wordt geserveerd. Het programma wordt afgesloten met het bespreken van ieders goede (zakelijke) voornemens voor volgend jaar.



Samen naar de voorstelling Effe relativeren van Kaj Gorgels
Speciaal voor deze gelegenheid stelt De Kampanje een aantal stoelen beschikbaar voor de voorstelling Effe relativeren van Kai Gorgels. Deze voorstelling begint om 20.15 uur.
Deze bijeenkomst is een open bijeenkomst, dus ook niet-leden zijn van harte welkom. Voor introducees/gasten kost deze avond € 36,-, inclusief eventueel een toegangskaart voor de voorstelling.

Meer weten of opgeven? Kijk op www.zakenvrouwen.biz voor meer informatie of mail naar ledenbijeenkomst@zakenvrouwen.biz.

ACHTERGROND
Het netwerkplatform Zaak & Vrouw richt zich op ambitieuze vrouwelijke ondernemers dan wel managers uit de gemeenten Texel, Den Helder en Hollands Kroon, die zich professioneel met elkaar willen verbinden.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerlanderkerk gezien vanaf De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...