Jubileumconcert Apollo
Uitgegeven op 06-11-2019 om 22:05  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Harmonieorkest Apollo werd een eeuw geleden opgericht. Met verschillende concerten en activiteiten wordt dat dit jaar gevierd. In april kon men al genieten van het Maestro-concert, waar bekende personen van Wieringen en uit de Wieringermeer streden om de 'Gouden Baton'. Tijdens het jubileumconcert op 23 november wordt er aandacht gegeven aan de 100 jaar dat Apollo bestaat.

Niet alleen wordt de geschiedenis van het orkest belicht, ook de verschillende muziekstijlen uit de afgelopen eeuw komen voorbij. Ieder decennium komt aan bod met een voor die tijd typerend muziekstuk; variërend van Irving Berlin uit de twintiger jaren van de vorige eeuw, rock & roll, The Beatles, tot en met modernere composities uit de 21e eeuw.


Dansgroep Djèztiek werkt ook mee aan het jubileumconcert

Rond dit najaarsconcert zal er in het Vikingschip nog een tentoonstelling te zien zijn van foto's, attributen, vaandels en uniformen van de 100-jarige vereniging. Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten kosten € 12,50 (t/m 12 jaar € 7,50) en zijn te reserveren via reserveren www.vikingschip.nl.

Meer informatie op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Woning geramd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...