Tutto is vernieuwd, oktober is woonmaand bij Tutto Woonstijl
Uitgegeven op 11-10-2019 om 12:16  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Met het verplaatsen van de kapsalon naar Stroe is er ook intern binnen Tutto het één en ander veranderd.


Tutto Woonstijl heeft er veel vierkante meters bij gekregen, sinds de start gaan de zaken prima in deze mooie winkel. Nu is het oktober = woonmaand, let op de aanbieding! In de winkel is een keur aan artikelen uitgestald om uw woning naar uw eigen smaak in te richten. Linda en Diana adviseren u daarbij. Een ruim assortiment aan vloeren in zowel hout als kunststof, gordijnen, zonwering, vitrages, raamhorren, shutters, tapijt, vinyl is opgesteld in overzichtelijke displays en proefopstellingen. Zijn er specifieke wensen, dan informeren Linda en Diana voor u bij hun leveranciers, nee is niet te koop. Met de uitbreiding van het winkeloppervlak is er nu nog meer te zien.


Marion Lont heeft haar handel in de voormalige kapsalon geplaatst, hier kunt u terecht voor lokale produkten maar ook koffie en thee 'Smaak van de Streek'.

Jacco van Veen knipt en kapt inmiddels al enige tijd in de nieuwe salon op Stroe. De dames weten de weg te vinden. De mannen kunnen terecht bij Lisa op het Kerkplein in de Barbershop.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zinkstukken afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...