Kijk- en Koopdagen bij Bloeiers 2019
Uitgegeven op 11-09-2019 om 16:49  |  link  |  bewaar  |  print

SLOOTDORP - Sierfruit kijk- en koopdagen bij BloeiersHet weekend van zaterdag 14 september en zondag 15 september zijn er bij kwekerij Bloeiers Kijk- en- Koopdagen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de jungle van bijzondere siervruchten en ‚Äďgroenten van 10.00-16.00 uur. Op beide dagen van 11.00 tot 14.30 vindt er een bloemschikevenement plaats waarbij 10 bloemschikkers mooie creaties met de siervruchten maken.Tijdens deze 2 dagen zijn de vruchten te koop. Ook is er een demonstratie kransen maken. In de kas wordt uitleg gegeven over de teeltwijze en de verschillende soorten planten. Natuurlijk staan de koffie en thee klaar.

De kwekerij is in de nazomer alleen nog dit weekend geopend voor de verkoop van het sierfruit. Wilt u daarna nog iets bestellen? Dit is mogelijk tot ongeveer 1 november via de bestelservice www.bloeierswebshop.nl en via de website. Bellen mag natuurlijk ook, dan zetten wij het voor u klaar.

Kwekerij Bloeiers, Wierweg 24 in Slootdorp. Tel 06-12929749. Kijk voor meer informatie op www.bloeiers.nl of volg Bloeiers via Facebook, Instagram of Twitter
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Ab Lont - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...