Zondag 8 september twee races ZUWI HD-Racing tijdens IDM Assen
Uitgegeven op 30-08-2019 om 00:17  |  link  |  bewaar  |  print

ASSEN - Zondag 8 september racet Rick Dunnik twee wedstrijden tijdens de IDM wedstrijden op het circuit van Assen. Sponsor Wieringernieuws heeft een beperkt aantal vrijkaarten ter beschikking voor dit evenement.


Op dit moment staat Rick Dunnik tweede in de tussenstand. Met nog vier races te gaan op Assen en in Hockenheim (Dld) kan hij nog een gooi doen naar het kampioenschap in dit prestigieuze kampioenschap. De prijs 'Rookie of the Year' als beste nieuwkomer is al bijna binnen. Een topprestatie voor het gecombineerde raceteam uit Hippolytushoef/Staphorst.

Dit jaar besloten de teams samen te gaan werken. Met al vijf overwinningen op zak in de R3 Cup en het IDM verloopt het seizoen voorspoedig. De IDM, Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft, geldt als één van de meest toonaangevende kampioenschappen in Europa. Veel coureurs uit voornamelijk West Europese landen doen hier aan mee. Omdat er in Nederland niet echt een kampioenschap is waar de coureurs zich kunnen meten met andere landen is dit voor ZUWI HD-Racing een logische stap dit jaar. Het team beschikt sinds vorige maand over een nieuwe door YAMAHA Duitsland beschikbaar gestelde R3. Hiermee beschikt het team over een motor die mee kan strijden voor de overwinning. Dus, wil je komen kijken op 8 september? Even een bericht sturen naar henk-jan@wieringernieuws.nl , op = op!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Onderneming Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...