Asieldier Piet Piraat
Uitgegeven op 12-08-2019 om 17:52  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Piet Piraat kitten is een prachtig zwart wit katertje, geboortedatum: 30-04-2019. In dit geval verwijst het eerste deel van de naam naar de vindplaats en niet naar mamapoes. Als werknaam luistert hij naar 'piet piraat' vanwege het zwarte lapje rondom zijn linker oog.

De nieuwe eigenaar mag een echte naam verzinnen. Een aantal weken geleden kwam er een melding van een schuwe kat met kittens. Met veel geduld, kennis en kunde zijn de katjes gevangen en ja, gelukkig ook mamapoes. Een van de katjes was een beetje verkouden dus hebben alle kittens eerst een kuurtje antibiotica gehad. Daarna mochten ze in gastopvang want contact met mensen, daar waren ze duidelijk tekort aan gekomen.In kleine stapjes mocht hij gaan ontdekken dat mensenhanden weliswaar spannend zijn maar dat op schoot zitten en geaaid worden eigenlijk wel super tof is. Piet Piraat heeft samen met zijn broertje 1,5 week langer in het gastgezin gezeten, hij had een beetje extra tijd nodig om te ontdekken dat mensen best oké zijn. Eenmaal op schoot gaat zijn spinmotortje aan, dat is zo genieten. Hij kan heerlijk spelen met zijn broertje maar kan zich ook prima alleen vermaken. In het gastgezin waren honden aanwezig, geen kleine kindjes. Houd rekening met een wat langere wenperiode. Het kan verstandig zijn om met een bench of kleine ruimte te beginnen.

Inmiddels is hij zover om aan de volgende stap van zijn leven te beginnen, bij een nieuw baasje. Nee hij hoeft niet samen geplaatst te worden, al is de aanwezigheid van een andere kat wel heel gezellig. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje whiskas kittenzacht. Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!; u bent welkom!
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaartje wielerbaan hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...