Win een mooie prijs met jouw zomerfoto, dat kan ook bij ons dus
Uitgegeven op 18-08-2019 om 22:42  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Op dit moment kunt u zo'n beetje overal meedoen met fotowedstrijden. Onze grotere collega's trakteren op verre reizen en dikke prijzen, wij doen dat zoals u gewend bent met lekkere worsten van Piet en grote taarten van Edwin.


Westerlander Cees Rotgans, wie kent hem niet, doet mee en vroeg aan ons om het te delen op het Wieringernieuws. Cees, natuurlijk doen wij dat.

Om op de foto van Cees te stemmen moet je HIER klikken en het duimpie omhoog. Een kind kan de was doen.

Vanaf vandaag kun je bij ons ook ZELF de mooiste kiekjes plaatsen in de rubriek 'Foto's', evenals voorgaande jaren is topfotograaf Kenneth Stamp samen met de redactieleden de juryleden. Meedoen kost niks.

Plaats zelf je mooiste kiekjes HIER (Volg de stappen)

Als het vroeg donker wordt met rotweer, regen, kouwe poten enzo en je denkt alweer aan snert, dan delen wij de prijzen uit.

Wel even voordat u de foto ZELF plaatst even controleren in bijvoorbeeld Paint of een fotobewerkingsprogramma dat de foto niet gedraaid of ondersteboven in de rubriek verschijnt.O ja, de winnaar krijgt de foto ook nog eens mooi afgedrukt en dat is dan weer een extraatje van Reclamestek uit Wieringerwerf! Daar kun je ook voor de Flora mooie vlaggen en T-shirts bestellen!


Reclamestek is sponsor van het Wieringernieuws raceteam. Op dit moment racet het ZUWI HD-Racing Team in het Duitse Internationale Kampioenschap (I.D.M.) en staat met nog vier wedstrijden te gaan op de tweede plaats in het tussenklassement.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Biljartclub De Pollepel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...