Eerste glasvezelabonnementen Kabeltex actief
Uitgegeven op 08-08-2019 om 12:12  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Familie Hoogschagen-Waiboer kan vanaf vandaag gebruik maken van hun nieuwe internetverbinding. De apparatuur die benodigd is om gebruik te kunnen maken van het Kabeltex abonnement is door de monteur geïnstalleerd.

"We hebben lang op dit moment gewacht", aldus mevrouw Waiboer, "het internet is hier tergend langzaam." Vorig jaar heeft Waiboer zich als vrijwilliger ingezet voor de Coöperatie Breedband Hollands Kroon. Talloze huizen is ze langs geweest om abonnementen 'te slijten'. En met succes. Toen voor de zomer 2018 voldoende abonnees waren geworven is het besluit genomen om definitief door te gaan met de aanleg van het glasvezelnetwerk.


Mevrouw Waiboer ontvangt uit handen van Alexander op de Weegh van Kabeltex een bos bloemen om te vieren dat de eerste glasvezelverbinding in Hollands Kroon actief is

Begin januari ging dan ook de schop in de grond. In Breezand, Anna Paulowna en de Oostpolder is de afgelopen maanden de aannemer aan het werk geweest om de buizen in de grond te graven. Inmiddels zijn de eerste buizen (en huishoudens) voorzien van een glasvezelkabel. De bewoners die de glasvezelkabel inmiddels in hun huis gemonteerd hebben gekregen ontvangen van Kabeltex automatisch bericht dat zij de monteur kunnen inplannen. De monteur zorgt er vervolgens voor dat de noodzakelijke apparatuur wordt geïnstalleerd zodat gebruik gemaakt kan worden van het abonnement.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Stroe 1947 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...