Inschrijving voor roeiwedstrijden tijdens de Flora- en Visserijdagen geopend
Uitgegeven op 06-08-2019 om 15:18  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER – IJsclub Voorwaarts organiseert traditioneel de roeiwedstrijden op de dag van de Vlootschouw, dit jaar is dit op maandag 26 augustus, aanvang 09:00 uur.

Er is een categorie voor de heren- en voor de dames. De ploegen bestaan uit acht roeiers en een stuurman of stuurvrouw. Bij de dames waren vorig jaar De Bonkte Hongd eerste en bij de heren was dat Corfa ten Brinke. Dus dit zijn de twee teams die hun titel moeten verdedigen.
Voor het terug slepen van de roeisloepen heeft de ijsclub een beroep gedaan op de KNRM Den Oever en die gaan dit net als vorig jaar weer voor hen verzorgen.

Deelname kost € 25,--per ploeg. Net als voorgaande jaren.
Men kan zich inschrijven doormiddel van € 25,-- over te maken op Rabobankrekening nummer NL04RABO 0370362667 t.n.v. IJsclub ‘Voorwaarts’ ondervermelding van naam roeiploeg, stuurman/vrouw en heren of damesploeg.

Uw betaling moet op 22 augustus a.s. op de rekening staan.

IJsclub Voorwaarts wil de volgende sponsoren bedanken voor hun belangenloze medewerking hieraan, want zonder hen kunnen zij niet:
De Tent op de Haven-Edwin Wittink, KNRM station Den Oever, Luyt Groep, Sanfirden Technics, familie Wigbout WR 161 en Marine Watersportvereniging. En natuurlijk worden ook alle vrijwillegers bij voorbaat bedankt voor hun inzet.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Koningin Beatrix op Zeeverse vismarkt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...