WILDE RIT OVER A7
Uitgegeven op 28-08-2002 om 15:02  |  link  |  bewaar  |  print

Hoorn - De politie zoekt een automobilist die maandagmiddag bijzonder agressief over de Rijksweg 7 reed. De bestuurder heeft rond kwart voor een in zijn zwarte Volvo Stationcar zo wild gereden, dat hij daarbij ter hoogte van Benningbroek bijna een andere auto van de weg afreed. De politie rept van een 'levensgevaarlijke manoeuvre'.
Een andere automobilist was bezig een auto in te halen, toen de Volvo aan kwam. De zwarte wagen probeerde van de rechterrijstrook naar de linkerrijstrook te komen door tussen de twee auto's door te rijden. Hier was de ruimte echter te krap voor waardoor hij met zijn linkerachterkant tegen de rechtervoorkant van de andere auto kwam. De bestuurder van deze auto kon zijn voertuig met moeite in bedwang houden.
De bestuurder van de Volvo is na de aanrijding doorgereden. Een andere automobilist verklaarde dat deze automobilist al een tijdje asociaal aan het rijden was.
De bestuurder van de Volvo was een blanke man van ongeveer 45 jaar met donker, kort naar achter gekamd haar. Naast deze man zat nog een persoon. De politie zoekt getuigen van het voorval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van Hoorn, telefoon 0900-8844.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Molen Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...