Kwestie burgemeester Lont blijft de gemoederen bezig houden
Uitgegeven op 28-06-2006 om 20:14  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De kwestie rond burgemeester Titia Lont van Wieringen blijft de gemoederen bezig houden. Op Wieringen wordt er hevig gedebateerd over de terugkeer van de burgemeester, die al geruimte tijd uit de roulatie is.

Vragen SP

De SP-fractie in Provinciale Staten heeft schriftelijke vragen gesteld aan Gedeputeerde Staten over de kwestie Titia Lont.

Fractievoorzitter Mienk Graatsma en statenlid Bert Putters vragen hoe het kan dat Lont beter was verklaard en kort daarop weer ziek is gemeld. 'Miraculeuze gezondheidsverklaringen kennen we sinds de herkeuringen van WAO-cliŽnten, maar het omgekeerde kenden we nog niet.'

De SP wil ook weten of de gemeenteraad zich tegen terugkeer van Lont heeft uitgesproken en zo ja, hoe het kan dat de raad zich tegen een burgemeester keert die ze vrij kortgeleden zelf heeft benoemd. 'Kunt u ook uitleggen waarom een raad zijn herstelde burgemeester niet zo snel als mogelijk weer terug wil zien op de haar rechtens toekomende plek?'

Discussies
Wieringernieuws wil benadrukken dat de discussiepagina op deze website geen journalistiek item is, maar een opiniepagina. Zoals het vaak met opinies gaat, kan men het soms oneens met elkaar zijn. De discussiepagina geeft een beeld van wat er in onze samenleving leeft. Iedereen kan derhalve zelf bepalen welke conclusies daaruit kunnen worden getrokken en welke niet.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Plaatsen loopbrug bij het Monument - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...