Activiteiten Stichting Cultuur binnen de Dijken
Uitgegeven op 16-07-2019 om 11:07  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Stichting Cultuur binnen de Dijken organiseert in de zomervakantie twee leuke projecten voor jong en oud: 'Levenskunstig de zomer door! (60+)' en 'De theater-vlog-en-nog-veel-meer-behalve-moeten-week (10 t/m 16 jaar)'.

In de laatste week van de zomervakantie is er 'De theater-vlog-en-nog-veel-meer-behalve-moeten-week (10 t/m 16 jaar)'.
Regisseur Karianne Regter , vlogdocent Marco Emmerig en Irene van Oers van Cultuur binnen de Dijken maken samen met een groep jongeren (een Theatergroep en een vloggroep) een script waarbij het vloggen en theater en meer samen komen tot een unieke en ludieke multimediale voorstelling met als thema dit jaar: Moeten! Meer informatie op de jeugdpagina.

Het andere project is nieuw: 'Levenskunstig de zomer door! (60+)' Heb je zomerstop van je hobby's? Toch zin om iets te doen? Dan kun je met andere 60-plussers bijzondere activiteiten beleven deze zomer! Doe mee met 1,2,3,4, of alle leuke zomeractiviteiten.
En neem gelijk die buurvrouw mee, wiens (klein)kinderen de hele vakantie in Frankrijk zitten, of je oom/vriend die net wat moeilijker ter been is. Wat zou het gaaf zijn als we er een beetje voor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk senioren leuke dingen (blijven) doen deze vakantie. Doe zelf mee, en help mee om dat te veroorzaken!

• We beginnen met een 2-daagse cursus bewegingsexpressie van de enorm leuke bewegingsleraar Henk Smits. Op donderdagochtend 18 en donderdagochtend 25 juli kan je meedoen in Ons Centrum in Wieringerwerf. Niveau of ervaring is niet belangrijk!!
• Woensdag 7 augustus is er in het Noorderlicht in Hippolytushoef een Oudhollandse liedjes Bingo met pianist/dirigent Ria Appelman. We gaan er vanuit dat het een heerlijke meezing-bingo wordt. Waar ook nog wat leuke prijsjes te winnen vallen. Open voor iedereen boven de 60. Reserveer een plekje!
• Op donderdag 15 augustus proberen we ouderen en jongeren samen te brengen in Lelypark in Wieringerwerf. Theater Gniffel zal een voorstelling spelen die leuk is voor jong en oud. Daarna is er een open podium waar de generaties aan elkaar mooie dingen kunnen laten zien en horen. Dus zorg ervoor dat je samen met je achter-klein-buur-leen-kind(eren) een mooie middag hebt!
• We eindigen 'Levenskunstig de zomer door!&apos op zondag 18 augustus met een middag liederen zingen dirigent met Ria Appelman. Het maakt niet uit of je wel/niet/een beetje/vals of mooi kan zingen. Het gaat om de gezelligheid en het verbroederen via muziek.
Voor alle activiteiten geldt: meld je aan via stichting@cultuurbinnendedijken.nl of 06 1950 5135, reserveer een plekje!

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort inclusief afleverkosten
€ 6.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hotel de Haan Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...