Punkie gaat graag als single kat door het leven
Uitgegeven op 15-07-2019 om 12:43  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Punkie is een prachtig schildpad met wit poesje, gecastreerd, met geboortedatum: 01-02-2009. We kennen de poezendames al een tijdje vanwege een lange pensionperiode. (Poezendames, in meervoud? Ja, Punkie is samen met Wokky gekomen maar omdat de katten geen band aan elkaar hebben mogen ze onafhankelijk van elkaar geplaatst worden. Wokky stellen we later aan u voor.) Helaas was er geen uitzicht dat de eigenaar de katten weer in huis kon nemen en moest de verdrietige keus gemaakt worden voor afstand.

Wat zou ze graag als single kat door het leven gaan! Al die soortgenoten in de kattenkamer, het is geen vechten of sip in een hoekje zitten maar Punkie wil graag ruimte voor zelfontplooiing zonder al die poezenbeesten. Zijn er weinig rustmomentjes dan wordt ze een beetje narrig in de omgang, terwijl ze eigenlijk gewoon een leuk katje is. Ze wil heus geaaid worden, alleen niet zo lang en liever ook gewoon op haar eigen 4 pootjes blijven, geen optilgedoe. Het is driekleurtje met eigen-aardigheden.

In een nieuwe woonomgeving graag de mogelijkheid om naar buiten te gaan, heerlijk rollen in het warme zand, achter een vliegje aan en een middagdutje op de tuinstoelen. Ziet u het voor u? Punkie droomt hier al maanden van (hoewel de buitentuin bij de open kattenkamer ook aardig in de buurt komt hoor). Ze is keurig zindelijk. De omgang met honden is niet bekend. Minder geschikt voor een huishouden met kleine kindjes.
Enthousiast voor een nadere kennismaking? U bent welkom, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haan Tours - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...