Buschauffeurs gezocht!
Uitgegeven op 09-07-2019 om 12:09  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Lijkt het u leuk om u enkele uren in de week of eens per twee weken in te zetten voor de buurtbus? Dan zijn wij dringend naar u op zoek! In de regio Schagen en Hollands Kroon rijden 3 buurtbusverenigingen op vier buslijnen. Dit zijn de buslijnen 406, 411, 416 en 417. De buurtbussen worden vooral door ouderen en scholieren gebruikt. Deze verenigingen bestaan uit enthousiaste vrijwilligers. Zij hebben een groot tekort aan chauffeurs en zoeken daarom extra vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers rijden er straks misschien minder of helemaal geen buurtbussen meer tussen onze kleine kernen.

Wat wordt er van u verwacht?
Heeft u een rijbewijs B en enige jaren rijervaring? Dat is al voldoende om als chauffeur te kunnen rijden. U rijdt altijd volgens een vaste route en schema. Hierdoor kunt u uw andere activiteiten hier makkelijk omheen plannen. De bussen rijden van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid een keertje te ruilen of een aantal weken met vakantie te gaan.

Opgeven of vragen?
Heeft u interesse of vragen? Deze kunt u stellen aan de secretaris van de desbetreffende buurtbus. Hieronder staat hoe u in contact kunt komen.
• Buurtbus 406 Waarland, 't Veld, Schagen: buurtbus411.nl.
• Buurtbus 411 Tuitjenhorn, Sint Maarten, Schagen: buurtbus411.nl.
• Buurtbus 416 Kreileroord, Anna Paulowna, Schagen: de heer. P. Fortgens, paul.fortgens@quicknet.nl of telefoonnummer 06 5364 8306.
• Buurtbus 417 Obdam, Nieuwe Niedorp, Schagen: buurtbusdewestfries@kpnmail.nl of telefoonnummer 06 8367 6353.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Champagne Pils - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...