Tent op de Haven uitgebreid met Bloementent, Marno Kerdijk verzorgt de muziek
Uitgegeven op 18-06-2019 om 07:07  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Edwin Wittink is de nieuwe exploitant van de feesttent op de kermis in Den Oever. De tent zal Bloementent gaan heten. De muziek zal verzorgd worden door de alom bekende all-round artiest Marno Kerdijk, dus geen dure artiesten of bands.

Nadat het Vlootschouw bestuur de activiteiten van de Flora had overgenomen en Bob en José Schuiling besloten om te stoppen met de feesttent op het Kermis terrein is Wittink benaderd. Edwin gaat de Bloementent inrichten voor het publiek die het 'ergens anders' niet kunnen vinden. Zo krijgen vooral de senioren de kans om even rustig te kunnen zitten en genieten zonder 'lawaai' van artiesten en of bands. Er wordt nog gezocht naar een invulling van het programma, Marno Kerdijk zal in ieder geval het muzikale gedeelte voor zijn rekening nemen. Er komen gezellige zitjes te staan. De tent wordt uiteraard versierd met bloemen.

De 'TodH' krijgt een nieuwe plek. De tent wordt verplaatst naar de andere zijde van Basalt. Dit komt omdat het wegdek dusdanig is aangepast naast de visafslag zodat daar nu geen feesttent meer kan staan.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Brug Poelweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...