Omring zoekt nieuwe leden Cliëntenraad Thuiszorg
Uitgegeven op 17-06-2019 om 13:10  |  link  |  bewaar  |  print

Omring Thuiszorg is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die de cliëntenraad willen versterken. De Cliëntenraad Thuiszorg luistert naar de beleving, de ideeën en wensen van de cliënt en komt maandelijks bij elkaar in Het Baken in Hoorn, het hoofdkantoor van Omring. Heeft u affiniteit met Thuiszorg, de veranderende maatschappij en komt u graag op voor de belangen van onze cliënten, dan is Thuiszorg op zoek naar u.

Thuiszorg beoogt met de samenstelling van de raad en afspiegeling te zijn van de kop van Noord-Holland en West-Friesland. Met een vertegenwoordiging uit verschillende maatschappelijke groeperingen van de samenleving. De Cliëntenraad Thuiszorg vertegenwoordigt alle cliënten van Omring Thuiszorg. Geïnteresseerden uit de kop van Noord-Holland en Texel worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren.

Wat doet de Cliëntenraad Thuiszorg?
De leden onderhouden contacten met landelijke organisaties, bezoeken vergaderingen en bespreken artikelen uit kranten en tijdschriften over de zorgverlening om goed op de hoogte te blijven van de landelijke en regionale ontwikkelingen. De Cliëntenraad Thuiszorg luistert naar de beleving, de ideeën en wensen van de cliënt en adviseert de directie van Omring Thuiszorg.

Hoe werkt de Cliëntenraad Thuiszorg?
De Cliëntenraad Thuiszorg vergadert maandelijks. Regelmatig bezoekt de directie van Omring Thuiszorg de maandelijkse bijeenkomst. Op verzoek schuiven ook medewerkers van Omring aan om projecten toe te lichten.

Interesse?
Heeft u interesse in een plek binnen de cliëntenraad van Omring Thuiszorg? Of heeft u nog extra vragen? Dan kunt u contact opnemen met dhr. van Wijk, lid Omring Thuiszorg via 06 5787 4904.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Wieringer historie:
The Vips - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...