Moedige moeders heeft eigen website
Uitgegeven op 14-06-2006 om 09:29  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGNE - Iedereen die tegenwoordig wat te vertellen heeft aan het grote publiek, heeft een website. Moedige Moeders vin dat zij heel veel te vertellen heeft en wil dit ook, middels haar website, overbrengen op haar doelgroep, namelijk de Wieringer bevolking en omgeving.

De website van Moedige Moeders is belangeloos ontworpen door Manita Schipper-Bon van Duxdesign. Zij heeft de tijd genomen om erachter te komen wat Moedige Moeders uit wilde stralen middels hun website. Ook het logo is ontworpen door Manita. Dit zijn 2 pionnen die samen moeder en kind symboliseren die in een negatieve spiraal zitten. De Pion (zo heet ook het onderkomen van de Moedige Moeders) is in dit geval ook dat waarop onze samenleving steunt.

Een ieder die de website opent zal het opvallen dat het geen sombere en zware uitstraling heeft. Hier is door Moedige Moeders bewust voor gekozen omdat zij het verslavingsprobleem op Wieringen op een positieve manier wil benaderen. Zij wil uitstralen dat een kind altijd een kind blijft ondanks zijn of haar verslavingsprobleem. De ouder met het kind staat voor de bescherming die het kind nodig heeft en voor de hoop die er is wanneer ouder en kind elkaar leren begrijpen.

De site biedt veel informatie over alcohol en drugs. Verder staan er verhalen over ervaringen met en over kinderen met een drugsprobleem en publiceren we stukken uit verschillende kranten en tijdschriften.

Ook biedt de site de mogelijkheid een berichtje achter te laten. Dit kan door het gastenboek te openen en kenbaar te maken wat je van moedige moeders en van de site vind. Moedige moeders hoopt op een groot bezoekersaantal en reacties in het gastenboek.
www.moedigemoederswieringen.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...