Ben en Jerry: Gezworen kameraden
Uitgegeven op 12-06-2019 om 17:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Ben en Jerry zijn 2 leuke zwart witte katers, keurig gecastreerd. Geen broertjes, Ben heeft geboortedatum: 15-04-2016 en Jerry 01-08-2017. De katjes zijn beide als kitten in huis gekomen en een goede match, vandaar dat we ze ook graag samen plaatsen. De reden van afstand lag in de combinatie van weinig ruimte en de wens van Ben en Jerry om het stoere buitenleven te gaan verkennen. Dat was in de oude woonsituatie helaas niet mogelijk.

Ben is de grootste van het stel en heeft het meeste wit. Hierdoor is de logische conclusie dat Jerry de kleinere is met het meeste zwart. Ook in karakter en toegankelijkheid zijn ze verschillend. Ben is weliswaar heel voorzichtig met mensen die hij niet kent maar neem je de tijd voor kennismaken, dan laat hij zich gezellig kriebelen en zie je hem langzaam ook meer ontspannen. Hij blijft ook stoer liggen, loopt niet voor je weg tenzij je echt te snel naar hem toe gaat. In de informatie van de eigenaar staat dat hij met wat langer aaien in je hand kan happen, echt bijten kun je het niet noemen. Het gaat niet hard maar zonder voorbereiding kun je daar wel van schrikken natuurlijk.


Ben en Jerry

Jerry is een stukje banger dan Ben, held op sokken zeg maar. En toch kun je hem ook aaien mist je de tijd en geduld neemt om het langzaam aan te doen. In de informatie staat dat hij geen probleem met aaien heeft, al moet hij je eerst even leren kennen, en dat hij erg lief is. Wel stelt hij een hygiënische plasomgeving (lees: kattenbak) zeer op prijs om elders plassen te voorkomen. Geldt dat niet voor alle katten? Voor 2 katten graag 2 kattenbakken (de officiële aanwijzing is het aantal katten plus 1 dus bij 2 katten 3 kattenbakken). Om goed uitzicht te hebben en vooral voor het gevoel van veiligheid kiest Jerry graag een plekje hoog en droog, bovenop een kast is favoriet. De krabpaal werd niet bijzonder goed gebruikt, wellicht dat een ander model of andere locatie de katten wel weet te motiveren.

Kinderen en/of honden zijn de mannen niet gewend. Heeft u rust en ruimte en ook een beetje geduld voor deze 2 knapperds? Kom kennismaken; graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok, u bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Ansichtkaart  met wierschuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...