ZuWi Racing met podium en 33 punten terug uit Oschersleben
Uitgegeven op 09-06-2019 om 13:48  |  link  |  bewaar  |  print

OSCHERSLEBEN (DLD) - Met een vierde en een tweede plaats kan Rick Dunnik weer een trofee in de prijzenkast toevoegen. Dit keer kwam hij in de tweede race slechts 0.02 seconden tekort voor de overwinning.


Rick met nummer 37 gaat hier aan de leiding in de kopgroep. Normaal gesproken start hij met 33 maar dat nummer was al verzegd. De Yamaha had in Duitsland veel last van de sterke wind. De Kawasaki's en KTM's met ietsje meer pk's in het blok hadden hier voordeel van. (Foto Damon Teerink)

Het gecombineerde raceteam Rick Dunnik HD-Racing ZUWI Racing vertrok zaterdag vanaf de tweede startplaats om twee keer een race in het IDM te racen.

Race 1; P4. Een moeilijke race. Helaas in de allerlaatste bocht door een achterblijver geen podium kunnen behalen, wel dertien dure kampioenschapspunten toegevoegd. Na de eerste wedstrijd een aantal aanpassingen in de setting gedaan voor race 2.

Race 2: De aanpassingen pakten goed uit. Rick kon mee met de kop en had sterke laatste ronden wat resulteerde in een uitstekende tweede plaats op slechts 0,02 seconden achterstand van de winnaar!

In de tussenstand na vier wedstrijden gaat Rick aan de leiding in het klassement. De volgende wedstrijden IDM zijn van 26 tot en met 28 juli op het circuit van Schleiz in Duitsland. Voor deze wedstrijd racet Rick hoogstwaarschijnlijk nog 2 wedstrijden in de Yamaha R3 Cup in Oschersleben, dit is van 19 tot en met 21 juli.

KLIK hier om de tussenstand te bekijken...
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tiemen van der Laan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...