Edwin Wittink nieuwe manager Hollands Kroonse Uitdaging
Uitgegeven op 05-06-2019 om 21:04  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Ivo de Block, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, heeft besloten zijn loopbaan in een andere richting voort te zetten. Het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging heeft een goede vervanger weten te strikken. Vanaf 5 juni gaat Edwin Wittink het stokje overnemen.Edwin Wittink heeft zijn sporen in de horeca en evenementenorganisatie verdiend en is als verenigingsman en voetbaltrainer erg bekend met zowel het ondernemerschap als het verenigingsleven in de regio. Edwin was reeds lid van de Matchgroep en zag zo van dichtbij wat een mooie organisatie in de Uitdaging is ontstaan. Met zijn enthousiasme zet hij het pad dat Ivo was ingeslagen voort en gaat de stichting verder vormen en uitbouwen. "Ik heb er zin in. Ik voel me sterk verbonden met de regio, en de leefbaarheid hierin ligt mij na aan het hart. Deze uitdaging geeft mij de kans om hieraan een nog groter steentje bij te dragen. Mijn eerste doel is om de bekendheid van de Hollands Kroonse Uitdaging in de gemeente te vergroten en van daaruit te zorgen voor succesvolle samenwerkingen tussen verenigingen, stichtingen en bedrijven."

De Hollands Kroonse Uitdaging is een maatschappelijk verbinder. De spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Maatschappelijke organisaties hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan benodigde spullen soms achterblijven.
De Uitdaging weet welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. Zij gaan voor de win-win-win situatie waarbij de verenigingen en stichtingen vooruit geholpen worden, bedrijven hun betrokkenheid tonen en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven en de samenleving.
De Hollands Kroonse Uitdaging werkt ook samen met de gemeente. Daar waar ze er zonder geld niet uitkomen is er de mogelijkheid om incidentele subsidie te verstrekken indien het project past binnen de gemeentelijke kaders.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Etappe winnaar op Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...