Open dag Cormeij Hoeve
Uitgegeven op 06-06-2006 om 17:15  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER De Cormeij Hoeve in de Wieringermeer houdt op zaterdag 17 juni een open dag op haar zorgboerderij. De open dag wordt omlijst door tal van activiteiten.

De Cormeij Hoeve aan de Hippolytushoeverweg 17 in de Wieringermeer is een melkveebedrijf met een paardenfokkerij en tal van erfdieren.

Cormeij Hoeve in de WieringermeerBelangstellenden kunnen op 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur zien hoe de familie Lont woont en werkt. Wellicht willen belangstellenden een handje helpen, maar er kan ook gewoon genoten worden van de vele kleine dieren rondom de boerderij, zoals kippen en eenden met kuikens, geitjes en konijnen. Op het erf is een speurtocht met tal van wetenswaardigheden langs alle dieren uitgezet. Kinderen kunnen bovendien pony rijden of een tochtje in een huifkar maken.
Er zijn leuke spelletjes, zoals koemelken, golf op zijn boerenfluitjes, bliklopen en balgooien. Op de picknickwei kan natuurlijk gepicknickt worden. Liefhebbers kunnen een wandel- of fietsspeurtocht maken naar museum Allerhande in Hippolytushoef. Voor wie een knapzak of pannenkoeken bestelt zijn de entree en koffie met koek bij het museum inbegrepen. Bestellen kan telefonisch (0227-602426), per fax (0227-601291) of per e-mail (mpc.lont@planet.nl). Inlichtingen op www.cormeijhoeve.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zwaantje en Evert van der Laan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...