Leerlingen strijden tijdens BankBattle
Uitgegeven op 24-05-2019 om 21:02  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Op woensdag 15 mei deden 32 basisscholen uit het marktgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland mee aan de BankBattle. In een race tegen de klok gingen zij via internet de strijd aan voor wat betreft hun (parate) kennis en computervaardigheden. De groepen 7/8 van OBS de Peppel (team 2) uit Middenmeer, De Rank uit Schagen en pcb Het Baken uit Wieringerwerf zijn de trotse winnaars.In de prijzen
Met de juiste oplossing in een vlijmscherpe tijd kwamen de basisscholen uit Middenmeer, Schagen en Wieringerwerf het beste uit de bus. Zij kregen uit handen van Daniëlle Stoffer en Nicole de Vries van de Rabobank een mooie trofee. Bovendien was er voor elke deelnemer een oorkonde en een ledbox-sleutelhanger.

Snack-succes-pakket
Alle 32 deelnemende klassen kregen van tevoren een gezond snack-succes-pakket van de Rabobank. Gezond en duurzaam geteeld en alles afkomstig uit West-Friesland. Met deze vitamientjes zijn alle klassen als een speer aan de slag gegaan. Want gezonde voeding is belangrijk en ook nog eens ontzettend lekker!

BankBattle lettermatrix
Alle deelnemende klassen startten exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van de opdrachten en het beantwoorden van de vragen. Deze hadden betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een lettermatrix die de oplossing vormde voor de BankBattle 2019. De uitslagen staan op www.bankbattle.nl.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Wieringer historie:
Zwemles - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...