Ontmoetingsdiners in juni, tevens vrijwilligers gezocht
Uitgegeven op 24-05-2019 om 20:29  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER WIERINGERWERF - Voor de zomerstop worden er nog 2 Ontmoetingsdiners georganiseerd. Op 14 juni in de Meerbaak in Middenmeer en op 21 juni in het Kompas in Wieringerwerf.

In de maanden juli en augustus zijn er geen Ontmoetingsdiners. De diners zijn bedoeld voor mensen die(bijna) altijd alleen aan tafel zitten en voor mensen die door een of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten. De kosten voor het 3-gangen diner zijn 5,-.
Denkt u hier zou ik wel eens aan mee willen doen?

U kunt u aanmelden vanaf 31 mei tot 7 juni bij een van de gastvrouwen; Marjan Lettinga 0227581293 of bij Anneke Zuidhof 0227577223. Als u geen vervoer heeft, of heeft u een dieet, dan kunt u dat ook aan de gastvrouwen doorgeven.

De diners in mei in de Meerbaak en het Kompas waren weer helemaal uitverkocht. Het is ook erg leuk dat er steeds weer nieuwe mensen de ontmoetingsdiners bezoeken. De gasten hebben gesmuld van de 3-gangen diners die door de koks op tafel werden gezet, in Middenmeer aten ze gerookte makreelsalade, een lentestamppotje met kiprollade en pavlova met aardbeien toe en in Wieringerwerf was het deze keer tomatensoep, macaronie en vers fruit met ijs en slagroom toe.

Om deze Ontmoetingsdiners te kunnen organiseren zijn er heel veel vrijwilligers nodig; voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar mensen die af en toe in de keuken willen helpen. Voor verder informatie kunt u bellen naar bovenstaande telefoonnummers.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Hotel de Witte Zwaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...