Avondvierdaagse draagt bij aan hospice
Uitgegeven op 24-05-2019 om 11:48  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Boukje de Kock gaf op 13 mei het startsein aan 430 lopers, die de Wieringer avondvierdaagse wandelden. Groot, klein oud en jong, alle partijen waren vertegenwoordigd. Drie dagen waren er twee juryleden op pad om te oordelen wie keurig liep, wie er goed uit zag en wie met goede zin zijn tocht deed. Iedereen haalde de eindstreep.

Het oordeel van de jury was dat er geen afval langs de weg lag en dat alle lopers en begeleiders daar een compliment voor verdienden. Dit jaar waren er twee eerste prijzen die blij in ontvangst werden genomen door DOS uit Den Oever en Gymvereniging Wieringen. De jury vond dat er actief en gezellig werd gelopen. De tweede prijs ging naar de kleintjes van OBS 't Span. Zij waren goed te horen en zongen de hele weg hoe trots ze waren van Wieringen te komen. De derde prijs ging naar de bewoners en begeleiders van het Noorderlicht. De Jury vond het bewonderingswaardig dat er zoveel moeite werd gedaan om onze ouderen actief mee te laten doen in deze gemeenschappelijke actieviteit. Een voorbeeld voor iedereen.


Jan Wittink neemt de cheque voor het Hospice in ontvangst

Alle lopers hebben 500 euro bijeen gelopen voor de nog te openen Hospice op Westerland. De EHBO die normaliter een kleine vergoedeing ontvangt voor hun bijdrage hebben deze enthousiast afgestaan aan dit doel.
De organisatie was ook dit jaar in handen van de Soroptimistclub Wieringerland die tevreden terugkijkt op een geslaagde avondvierdaagse.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Kroonprins Wilhelm op Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...