Emma Kranendonk GV DOS Den Oever Rayon kampioen
Uitgegeven op 20-05-2019 om 19:15  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - - Emma Kranendonk van GV DOS Den Oever heeft zaterdag 18 mei in Schagen de finale kampioenschap van het Rayon voor zich opgeëist. Daarmee werd zij dit jaar Rayon Kampioen bij de pupil 2 D2.Een succesvol weekend voor de GV DOS turnsters in Schagen.
Twaalf DOS turnsters hadden zich voor de Rayon Finale, op zaterdag 18 mei, weten te plaatsen.

Bij de pupillen 1 D2 turnde Jente van Eekelen, Jailey Riemersma en Danique Wind. Zij turnde alle drie een goede wedstrijd. Jente van Eekelen turnde een zeer goede balk en vloer oefening en ging naar huis met een zilveren medaille. Danique Wind turnde een zeer goede balk en brug oefening en werd daarmee derde. Ook Jailey Riemersma turnde een zeer goede wedstrijd en van de 16 turnsters werd zij zesde.

Lotte Kort, Lynn de Visser en Isabel Smit kwamen uit bij de Jeugd D2. Met een zeer goede balk oefening en een mooie sprong verdiende Lotte Kort een 5e plek in deze finale. Lynn de Visser turnde een zeer goede brug oefening en werd 8e. Isabel Smit turnde een zeer goede brugoefening, door een minder goede vloer oefening moest zijn het doen met een 18e plek.

Michelle Mulder turnde als enige van Dos bij de junioren divisie 5. Zij turnde een goede wedstrijd. Zij scoorde zeer goed op sprong en brug en werd uiteindelijk 5e.
Richella de Vries en Amber van Wieringen turnde beide bij de Jeugd 2 divisie 5. Amber liet een mooie sprong zien en turnde een mooie vloer oefening. Helaas viel zij net buiten de prijzen en werd zij vierde. Richella de Vries turnde een zeer goede sprong en balk oefening. Ondanks een val bij brug wist zij toch een zilveren medaille te behalen.
Emma Kranendonk, Bregje Bos en Vanessa Labudda turnen alle drie bij de pupillen 2 D2. Vanessa turnde een zeer goede vloer oefening en werd 8e van de 16 finale turnsters. Bregje Bos turnde een zeer goede wedstrijd en wist een eerste plek op de sprong te behalen. Zij ging naar huis met een zilveren medaille. Emma Kranendonk turnde een zeer goede balk oefening waar zij de hoogste score wist te behalen. Emma Kranendonk werd, met ruim een halve punt van de nummer 2, Rayon kampioen en mocht op het hoogste schavot plaats nemen.

De Dos turnsters namen 1 bronzen, 3 zilveren en 1 gouden medaille mee naar huis.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Doe het zelf, Van Mook en Bakker - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...