Succes verslaat in de laatste thuiswedstrijd DWB met ruime cijfers
Uitgegeven op 19-05-2019 om 21:03  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Voor de wedstrijd was er een indrukkende minuut stilte naar aanleiding van het overlijden van Rikus Wittink.

Succes begon goed aan de wedstijd. Al in de vierde minuut scoorde Wonne van Bekkum op fraaie wijze de 1-0. Na deze flitsende start verloor Succes de greep op de wedstrijd. DWB begon steeds beter te voetballen en Succes hanteerde te veel de lange bal. DWB kreeg enkele grote kansen, maar keeper Martijn Lont wist met goede reacties en hulp van de paal een tegendoelpunt te voorkomen. Vlak voor rust kwam Succes uit het niets op 2-0. Twan Bugel zette op rechts goed door en via de keeper en de lat leek de bal in goal te verdwijnen, waarna Mark van der Kooij het beslissende zetje gaf.

Na de rust ging het ineens hard. Het spel golfde heen en weer en beide ploegen kregen veel kansen. Succes was echter de ploeg die de kansen wist te verzilveren.
Eerst scoorde Jeroen Norder twee fraaie goals, vooral de 4-0 kopte hij na een corner van Stef de Koning prachtig in. Hierna maakte Tim van Dam de 4-1 voor DWB, deze Tim van Dam was deze middag de beste man op het veld.

In de 80ste minuut maakte Jeroen Norder zijn hattrick compleet 5-1. In de laatste minuut zette de goed ingevallen Jeroen Kleimeer de eindstand op het bord 6-1.

Al met al wel een geflatteerde overwinning voor Succes, maar kansen benutten is ook een kwaliteit. Volgende week sluiten de mannen van trainer Wouter Rood het seizoen af met de uitwedstrijd tegen Medemblik.