Reisverslag Wiron-Engeland - maandag en dinsdag
Uitgegeven op 30-04-2019 om 18:46  |  link  |  bewaar  |  print

RADCLIFFE ON TRENT - Maandag stond Alton Towers op het programma, een van de grootste pretparken van Europa. Om 8:00 uur hebben we de kinderen opgehaald van de verzamelplaats om richting pretpark te gaan. Om 10:00 uur waren we in het pretpark, en kon iedereen zijn eigen kant op.

Van jong tot oud heeft zich dan ook super goed vermaakt. Eigenlijk hadden we tijd te kort, om 15:30 moesten we helaas al weer vertrekken naar Radcliffe.

In Radcliffe aangekomen was er voor ons een barbecue geregeld in het plaatselijke café. Alle Nederlandse begeleiders en alle Engelse gastgezinnen met alle kinderen waren aanwezig. Zo konden we met z'n allen dit fantastische lange weekeinde afsluiten. Om half 9 was het afgelopen en raakte we allemaal naar huis of het hotel om de koffers te pakken.Vandaag vertrokken we om 5:00 Engelse tijd (4:00 Nederlandse tijd) weer richting de boot van Harwich naar Hoek van Holland. We komen om ongeveer 19:00 vanavond weer aan bij Wiron. Mooi op tijd voor de wedstrijd van Ajax vanavond. Wat voor sommigen van ons wel heel belangrijk is.

Iedereen is moe maar voldaan, maar ik denk dat iedereen terug kijkt op een geweldig lang weekeind.
En langs deze weg wil ik dan ook namens iedereen die mee was, het Engeland comité hartelijk bedanken voor de organisatie
Dus dat was het laatste verslag van dit jaar van onze reis, we kijken nu al uit naar de volgende...

Met vriendelijke groet, Remona Klein
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Filmreclame - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...