Rits Poelman vierde 80ste verjaardag
Uitgegeven op 29-04-2019 om 19:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen zondag vierde Rits Poelman zijn tachtigste verjaardag. Nu gebeurt het wel vaker dat iemand tachtig wordt, maar bij Rits staan wij toch even stil. Rits is namelijk al 65 jaar lid van de KNVB en al 57 jaar lid van 'zijn' Succes.


Reden voor de selectie van Succes om direct na afloop van het (helaas nipt verloren) duel tegen DWOW te komen proosten op de jarige Rits.

Familie en vrienden organiseerden een verjaardagsfeest waar veel genodigden op af kwamen. Rits was blij verrast met alle mooie kado's welke hem werden aangeboden.


Zo kreeg Rits een unieke grensrechtervalg gemaakt in de Succes kleuren. Rits is dagelijks te vinden op de velden van Succes.


v.v. Succes heeft Rits een stoel op de tribune aangeboden.


Succes-lid en trainer van v.v. Arum, Edwin Wittink, overhandigde Rits een gesigneerde bal met daarop alle handtekeningen van de Friese voetbalclub waar Edwin Wittink sinds augustus hoofdtrainer is. Rits gaat graag mee naar Friesland om bij Arum te kijken, gelukkig spelen zij op zaterdagmiddag zodat Rits geen wedstrijden van Succes hoeft te missen.


Het was een gezellig feest, Rits genoot ichtbaar volop van alle aandacht en attenties.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wierschuur en nubo op Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...