Henk Braad ontvangt Koninklijke Onderscheiding
Uitgegeven op 26-04-2019 om 09:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdagmorgen om negen uur ontving Henk Braad als eerste op deze feestelijke dag een lintje uit handen van burgemeester Rian van Dam. Traditiegetrouw worden de decoraties een dag voor Koningsdag uitgereikt.

De heer H.W. Braad ie gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Braad is vanaf 1993 tot heden als vrijwilliger werkzaam bij de Historisch Vereniging Wieringen. Hij is archivaris, beheerder beeldbank en schrijver van diverse artikelen op cultuurhistorisch gebied van Wieringen. Hij is sinds de oprichting van de stichting, 25 jaar geleden, onophoudelijk zeer actief geweest.


Burgemeester Van Dam proost met Henk en de aanwezige familie en vrienden. Uiteraard was Henk blij verrast toen hij vanmorgen naar Parkzicht werd gelokt in de ruimte van de H.V.W. en daar iedereen aantrof.

Daarnaast is de heer Braad vanaf 2004 als vrijwilliger werkzaam bij het Wieringer Eiland Museum Jan Lont. Hij is bestuurslid, lid van een werkgroep op PR-gebied, archivaris/conservator kunstcollectie, initiatiefnemer met betrekking tot het digitaliseren van de collectie en het opzetten van een kunstuitleen.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Garage Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...