Musiceren is leuk
Uitgegeven op 25-04-2019 om 01:18  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - Dit jaar bestaat Muziekvereniging Creona 50 jaar en dat wordt met het geven van verschillende concerten gevierd. Momenteel bestaat het korps uit 26 leden maar de vereniging wil heel graag wat uitbreiden.

Voor zowel jong en oud kan Creona de opleiding in eigen beheer regelen. Instrumenten, groot en klein, worden hiervoor in bruikleen gegeven. Slagwerkers voor fanfare of voor de malletband kunnen bij de vereniging ook terecht. Na de zomervakantie begint Creona weer fris met een nieuwe groep leerlingen. Vooraf kan natuurlijk informatie worden gegeven over van alles en nog wat. Op zaterdag 4 mei organiseren de leden weer een informatie ochtend voor iedereen. Van 10.30 uur tot 12.30 uur kan men terecht in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Nieuwe leerlingen zijn dus van harte welkom. Maar natuurlijk ook inwoners die een instrument bespelen welke bij de fanfare past zijn van harte welkom. Kom gewoon eens op een donderdagavond langs en doe mee. Want muziek maken is leuk, en samen muziek maken is nog leuker.

Voor algemene informatie kunt u mailen naar: info@creona.nl, voor informatie over de opleidingen naar leerlingen@creona.nl(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Elftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...