Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 16-04-2019 om 10:46  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en lekker nieuws van de haven.

Het belooft een supermooie week te worden, dus wat heerlijk dat we een extra lang weekend hebben! Dat wordt optimaal geniet van de zon, lekker eten en drinken en familie en vrienden. Misschien gaat u lekker de tuin in of trekt u erop uit. Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om lang in de keuken te staan en dus vandaar een eenvoudig gerecht deze week!Verse zalmfilet € 15.50 per kilo


Klik op bovenstaande link om de aanbieding te bestellen.

Tagliatelle met zalm en asperges


Ingrediënten (4 personen):
250 g tagliatelle all'uovo
350 g zalmfilet
500 g verse witte asperges
300 g diepvries gebroken sperziebonen
1 pakje saus voor asperges


Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Breng in een pan ruim water aan de kook en voeg de asperges en de sperziebonen toe.

Snijd de zalm in stukjes. Leg een laagje keukenpapier in een ruime zeef, leg daarin de stukjes zalm en hang de zeef boven de groenten in de pan. Leg de deksel op de pan. Kook de groenten in 10 minuten net gaar, de zalm stoomt dan ook gaar.

Bereid de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de groenten af, meng de zalmstukjes erdoor en breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel de tagliatelle over de borden, schep de groenten en de zalmstukjes erop en schep de aspergesaus erover.

De zalmfilet is deze week in de aanbieding maar ook voor de asperges bent u deze week op de vismarkt aan het juiste adres!

Tip!
Uiteraard hoort er bij een lekker gerecht ook een lekker wijntje. Bij de wijnboer op de vismarkt kunt u terecht voor een fantastische asperges wijn uit Italië, Artimone Grillo, een mooie witte wijn uit Sicilië.

Oh! En wilt u toch wat uitgebreider eten, dan hebben we ook nog overheerlijke ongepelde Hollandse garnalen in de aanbieding.

Hollandse ongepelde garnalen € 6.00 per kilo

Zaterdag 27 april: Koningsdag, is de vismarkt gesloten!

Een fijne week en tot zaterdag!

Met vriendelijke groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,

Esmeralda Dekker
www.versevis.nl


Bronrecept: www.ah.nl
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Voetballen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...