Turnster Lara Hoekstra 3e van Noord Holland
Uitgegeven op 08-04-2019 om 10:18  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In Amsterdam werden afgelopen weekend de regionale finales geturnd voor de verplichte en keuze oefenstof. Gymnastiekvereniging Wieringen turnster Lara Hoekstra werd 3e van Noord Holland.

Op zaterdag was het doel een plekje te bemachtigen bij de beste 14. Namens GV Wieringen wisten 3 turnsters zich voor deze wedstrijd te plaatsen.
Lara Hoekstra turnde een goede wedstrijd en werd netjes 3e en hiermee een plekje op het podium! Een top prestatie voor deze jeugd turnster in de D1. Ook Fleur Bugel en Eva Noordstrand slaagden erin een plekje bij de beste 14 te behalen. Fleur Bugel maakte het erg spannend en behaalde precies genoeg punten voor de 14e plaats.
En ook Eva Noordstrand liet een puntje liggen, wel behaalde ze nog een 10e plaats. Op naar de district finale die op 15 juni in Amsterdam is.


Lara Hoekstra met haar gewonnen beker

Zondag tijdens de de turnsters met keuze oefenstof waren de deelnemers velden erg sterk. Een plekje bij de beste 18 was hier het doel. Junior divisie turnster Floor den Das turnde een goede wedstrijd en slaagde hierin, ze werd netjes 10e. Zij turnt haar district finale op 25 Mei in Amsterdam.
Bij de Senioren divisie 4 slaagden de turnsters er net niet in om een plekje te bemachtigen. Marije Bakker liet een puntje liggen en werd uiteindelijk 19e.
Lori Weber die op het allerlaatste moment nog hoorde dat ze met deze wedstrijd mee mocht, had hierdoor een mindere voorbereiding en het lukte haar niet om een plekje bij de beste 18 te behalen.


Vlnr Eva Noordstrand en Fleur Bugel

Vlnr Lori Weber, Floor den Das en Marije Bakker
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Spar Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...